Gajcsi László vagyok, jelenleg családommal Balatonlellén élek. Kezdetben a fotózás csak egy jó hobbinak tűnt, ma már szenvedélyemmé vált.

Eleinte a közvetlen környezetemben élő négylábúak, s a természet megörökítésével foglalkoztam. Évekkel később már, mint fotós álltam az objektív túloldalán. Új kihívást jelentett életemben a modell-fotózás és portfóliók készítése. A gyermek-fotózás,- mivel magam is boldog apuka vagyok, igazi, önfeledt boldogság számomra. Munkám során, a megrendelő kívánságait maximálisan szem előtt tartva, igyekszem azokat a helyzeteket lencsevégre kapni, melyek mindenki megelégedésére, hűen visszaadják az események és a pillanat emelkedett hangulatát, valamint mindig törekszem arra, hogy egyéni beállításokat eszközöljek. Vállalok , esküvők, szalagavatók, Szabadtéri programok, Sport események fényképezését. Céges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, állófogadások fotózását.

Kérem, tekintse végig néhány, csokorba gyűjtött fotóimat és ha felkeltettem érdeklődését keressen meg! Szeretettel várom hívását!

 

 

 

 


 
  domainLAKÓPARK beta